Retro - Bruktbutikk og kreativ arena

Retro - Bruktbutikk og kreativ arena

Aldersgruppe: For alle

Retro er en bruktbutikk i regi av Senja frivilligsentral, og her jobber det mange flotte frivillige, både damer og menn, i tillegg til en prosjektleder i 50 prosent stilling.


Filosofien bak Retro er at alle kan bidra på en eller annen måte, og her er alle velkommen. 

Hos oss kan alle være frivillig uavhengig av religion, etnisitet og politisk ståsted, om det er av private årsaker, tanken bak miljø og gjenbruk, ønske om å være sosial, eller behov for aktivitet. 


Takket være mange som donerer ting til Retro, alt fra møbler, klær, sko, leker, porselen, gardiner, og annet, så kan vi trygt si at vi har «alt mulig» å selge. Her finner man alltid noe å kjøpe med seg hjem.


Alle som er tilknyttet Retro, enten som kunde, ved å gi varer, eller ved å jobbe på butikken, er med på å bidra positivt til lokalsamfunnet, i og med at overskuddet fra butikken går til aktiviteter for sårbare grupper i Senja kommune. 


I5. april 2021 flytter Retro inn i nye lokaler ved Heimlymyra på Finnsnes, og her får vi stor plass, noe som også åpner for mange nye muligheter. Et av våre nye prosjekter er Retro kafe, og vi håper mange vil finne veien både til bruktbutikken og vår kafe når vi åpner.


TA GJERNE KONTAKT MED OSS PÅ TELEFON 91715772

2024 © Senja frivilligsentral