Hva gjør vi for INNVANDRERE?

Vi tilbyr aktiviteter og møteplasser til asylsøkere, flyktninger, arbeidsinnvandrere og tilflyttede nordmenn. Vi tilbyr også veiledning og praktisk bistand, juridisk bistand, og bistand til kontakt med offentlige etater

MMM- Møteplassen for mangfold og mestring: Hver onsdag har vi møteplassen for deg som er nykommer til kommunen. Dette tilbudet er til alle. 

Her serverer vi mat og drikke gratis. Det er ofte allsang og musikk på norsk, og vi har workshops med språktrening sammen med frivillige, for deg som ønsker det.

MMM- Møteplassen ønsker velkommen til deg som ønsker å bli kjent med nye folk. Til deg som vil trene på å snakke norsk, og til deg som vil være sammen med andre og få en trivelig pause fra hverdagen. 

Har du egne ideer til hva vi kan gjøre på møteplassen, så er vi åpne for dette.

MMM-Mindfulness : Torsdager i Ringveien 14 er det tilbud om kurs i Mindfulness, fra kl.15.30-16.30.

Vår dyktige instruktør Tommy guider deg trygt inn i en avslappet tilværelse med fokus på deg selv. 

NB: Adresse Ringveien 14


Frivillig-trimmen: hver torsdag er det frivilligtrim i Finnsnes sentrum. Vi går som vanlig fra frivilligsentralen på kvelden. Ut på tur, aldri sur!

Julevenner: norske frivillige inviterer utlendinger til å feire norsk jul.


SFS ungdom:  Vårt ungdomstilbud på Retro tar også imot flyktninger og ungdom mellom 13-19 år bosatt i mottak . Det er ulike aktiviteter som tilbys; mekkegarasjen, møteplass for ungdom, søm og redesign, foto og videoredigering m. fl.

Åpningstider: Torsdager fra kl. 14.30 - møteplass for ungdom. Fredager fra kl. 14.30- Mekkegarasjen.

Kreativ ungdomskafe: Torsdag fra kl. 14.30-19.00. Kafe med lave priser, og møteplass for ungdom mellom 13-19 år. Det er ungdommene som selv bestemmer meny og lager maten selv, de betaler kostpris for måltider. 

2024 © Senja frivilligsentral