Barnefamilier søkes

Mange barnefamilier har ikke barnas besteforeldre eller oldeforeldre rundt seg, og savner kontakten mellom generasjoner. Vi ønsker å koble barnefamilier sammen med eldre som har et ønske om å bli kjent med barnefamilier.

Mange barnefamilier har ikke barnas besteforeldre eller oldeforeldre rundt seg, og savner kontakten mellom generasjoner. Og mange eldre har ikke sine barn, barnebarn og oldebarn i nærheten. Noen bor langt hjemmefra og savner familien sin, noen har familien sin langt unna, noen har plass til flere i familien sin, og noen har ikke familie i det hele tatt, men kunne tenkt seg det. 

Tenker dere at det kunne være fint å ha noen å invitere på nybakte boller, gå en tur med, spille spill, spise middag sammen med, eller ta en telefon til?  Eller kanskje dere rett og slett savner noen å være sammen med i den gode samtalen, latter og gjensidig glede over samværet?

Vi i Senja frivilligsentral ønsker å bidra til at eldre og barnefamilier som ønsker det skal få mulighet til å stifte bekjentskap på tvers av generasjoner. Vi vil gjerne hjelpe til slik at dere kan møtes og bli kjent. Kanskje kan en slik generasjonskontakt utvikle seg til å bli et varig vennskap, noen nye «familiemedlemmer», eller «reservebesteforeldre».

Synes du dette høres interessant ut, og ønsker å knytte nye bekjentskap på tvers av generasjoner? Ring oss på Senja frivilligsentral for en uforpliktende prat, eller gå inn på vår hjemmeside og send oss en melding så tar vi kontakt. 


Prosjektet er støttet av Troms og Finnmark fylkeskommune.

2024 © Senja frivilligsentral