Virtuell reise - Reiseklubben

Når man på grunn av koronarestriksjoner eller personlige årsaker ikke kan reise slik som man skulle ønske, da åpner det seg en ny mulighet ved at man kan reise via film, foto, tekst, musikk, mat og gjerne en reiseleder som geleider oss på turen.

Aldersgruppe: 60 til 100 år

REISEKLUBBEN REISER VIRTUELT

Skulle du gjerne vært på en reise til sydligere strøk?

Lengter du etter å sette deg på et fly å reise til datteren i Berlin, en storby et sted i verden, eller rett og slett bare kjenne at du flyr?

Er det lenge siden du har besteget en fjelltopp, og gjerne skulle fått sett utsikten når du nådde målet?

Drømmer du om solnedganger, en tur med båten, eller en tur langs stranda?

Tenkte du en gang at du skulle på oppdagelsesferd slik som de gamle vikingene engang gjorde?

Utferdstrang, ønsker og drømmer kan være så mange, og hindringene likeså. Men uansett om du blir forhindret fra å reise på grunn av koronapandemien, økonomi eller helsemessige utfordringer, så tilbyr vi deg nå å være med oss på virtuelle reiser gjennom REISEKLUBBEN. 

Vi starter reisene på hjemmebane, med reiseglade folk som forteller og viser bilder og film fra sine reiser rundt i Norge, og det store utland, og det blir et nytt reisemål for hver tur vi tar. 

Vi følger FHI sine retningslinjer i koronatiden og derfor må du bestille billett til hver reise, og det vil være begrensede plasser, men reisen er gratis. På hver reise vil du kunne kjøpe mat og drikke som serveres på det stedet vi reiser til, og spise og hygge deg samtidig som du blir kjent med andre reiseglade folk. 

Synes du dette høres interessant ut? Da hører vi gjerne fra deg med tips om hvor du kunne tenkt deg å reise virtuelt. Og gjerne også tips om hvem du mener kan være reiseleder for våre turer.

Vi snakkes, og sees!

Dette prosjektet har Troms og Finnmark fylkeskommune gitt støtte til.  


2024 © Senja frivilligsentral